BATMAN / MERKEZ - Dicle Anaokulu

Mrt

Kıymetli Sağlık personellerimiz okulumuzda ambulansların ne amaçla kullandılığı içinde hangi ekipmanların bulunduğunu göstererek çocuklarımıza tanıtıp anlattılar ve balon hediye ettiler. Batman 112 Acil Sağlık Ekibine teşekkür ederiz.

Mrt

Sayın Valimiz Ekrem CANALP, Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut KURTALAN ve beraberindeki protokol üyeleri kurdelemizi keserek okulumuzun açılışını gerçekleştirdi.

'İKİ DİL BİR BAVUL' filmini velilerimizle beraber keyifle izledik.

Ock

Öğrencilerimiz patlamış mısır eşliğinde sevdikleri bir çizgi filmi izleyerek eğlenceli vakit geçirdiler. Bu sayede sinema,tiyatro vb. gibi toplu ve sessiz olunması gereken ortamlarda nasıl davranmamız gerektiğini öğrenmiş oldular.

Ock

Dicle Anaokulu olarak çocuklarımızla beraber kahvaltı yaptık, çocuklar açık büfeden özgürce istediklerini seçerek kahvaltılarını yaptılar.